Welcome to store VIVASAN BULGARIA!Store LocationTrack Your Order

Как бъдем здрави по време на ваканцията

Как бъдем здрави по време на ваканцията
By юни 21, 2021 0 Comment

Как бъдем здрави по време на ваканцията

Лятото вече е тук, а това означава, че идва и така чаканата ваканция, свързана с повече семейни пътешествия, дълги почивки или уикенд бягства от големия град. 
Ако имате деца, знаете, че пътуванията са истинско преживяване за малките – с приключения, нови емоции, приятели, откриване на нови светове. Но за родителите тези моменти могат да бъдат и доста стресиращи – планиране, опаковане на багаж, непредсказуеми ситуации, палави деца и стандартните за една почивка неразположения – както по време на път, така и по време на самата ваканция.

Ето защо в началото на лятото решихме да подготвим за вас кратък списък на най-важните здравословни натурални продукта, без които не трябва да тръгвате на път. Сложете ги в чантата с ръчен багаж или несесер и ще имате верен помощник за всеки случай.

При гадене по време на път 
Гаденето по време на път е проблем не само на децата, но и на възрастни хора. За съжаление никой не е застрахован от това, затова е добре да имате под ръка етерично масло от мента. Всичко, което трябва да направите е да на помиришете от шишенцето или да нанесете на корема две-три капки, разредени с базово масло. Маслото от мента има спазмолитично и болкоуспокояващо действие, успокоява главоболие и световъртеж, повишава имунитета.

Leave a comment