Парфюми

Активни филтри

Парфюми

Rosedew парфюм

58,03 
Изчерпан
Парфюми

Парфюм "OUD LOUNGE" Ambiance

53,20 
Парфюми

Парфюм "WITH OUT" Ambiance

53,20 
Дезодоранти против изпотяване

Део-крем Календула

34,60 
Парфюми

Парфюм "PASSION ORANGE" Ambiance

53,20 
Парфюми

Парфюм "EAU VEGETAL" Ambiance

53,20 
Парфюми

Парфюм VIVA COOL

65,29 
Парфюми

Ролков дезодорант VIVA COOL

39,99 

Серията “Ambiance” е ексклузивно разработена за Вивасан от световноизвестния създател на парфюми Михаел Фьорстер. Тя включва четири парфюма с изключително изискан аромат:

  • Eau Vegetal;
  • Oud Lounge;
  • Passion
  • Orange;
  • Without.

Както всички продукти на Вивасан, така и парфюмите ни се отличават със състава си от ценни натурални ингредиенти, които са прецизно подбрани и балансирани в неповторим и стилен аромат. Комбинация от роза, теменуга, кедрово дърво, плодове и амбра в екзотичен южен полъх? Или екстракт от азиатски лимон юзу, ямайски бахарови плодове и сицилиански бергамот в унисекс парфюм с дъх на класика? Разгледайте онлайн нашите уникални предложения и поръчайте своето предпочитание на достъпна цена.

Защо да изберете Vivasan?

Използването на натурални продукти в парфюмерията е известно още от дълбока древност. Природните аромати, освен приятно ухание, носят още хиляди позитиви за психиката и физиката на организма. Парфюмите на Вивасан са наситени с етерични масла и екстракти от редки екзотични растения. Всичко това е комбинирано в уникални за пазара аромати. А GMP сертификатите гарантират за високото качество на продуктите и високия стандарт на контрол върху производствената дейсност.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand
Go-store Brand