Филтриране по

Тип кожа

Тип кожа

Масажни масла

Активни филтри

  • Подхранващи
  • Слънцезащитни
  • Нормална
  • Мазна
  • Суха
  • Проблемна
Масажни масла

Функционално масло Аргана

44,73 лв.

С какво се отличават?

Масажните масла съдържат много витамини и ползи за организма. Могат да се използват както в чист вид, така и в комбинация с етерични масла. За разлика от етеричните, всички базови (масажни) могат да се нанесат директно на лигавица (например на кожата), а също така и са перфектна опция за разредител (емулгатор) на няколко различни течности, в зависимост от целите. 

Кога да ги използваме?

Масажните/базовите масла могат да се използват, както при належащ проблем, така и без конкретен повод. Те са идеален помощник в борбата с проблемната кожа (суха, чувствителна, екземи, обриви), при възпаления, ранички. Подходящи са като масажно средство в борбата с целулита, но също така са и перфектно средство за отпускане чрез обикновен, релаксиращ или лечебен масаж.

Защо да изберете Vivasan?

Продуктите на Вивасан са изцяло натурални, създадени в Швейцария от екологично чисти суровини и с помощта на най-нови биотехнологии. Натуралните продукти имат положителен дерматологичен и козметичен ефект върху кожата, въздействат благоприятно на емоциите и психичното здраве, и нямат негативни странични ефекти. А наличието на GMP сертификат гарантира за високото качество на продуктите на Вивасан и строгия контрол на производствената дейност. 

Поръчайте сега естествен продукт онлайн на достъпна цена.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald