Elixan Aromatica

 


Elixan Aromatica е водеща европейска компания за производство и продажба на висококачествени етерични масла, с най-висока степен на пречистване, получени чрез съвременни ефективни методи - парна дестилация и студено пресоване (цитрусови плодове). Позиционирана в Гавил, Швейцария, компанията контролира качеството на произвежданите етерични масла чрез газови хроматографски и хроматографско-масспектрометрични методи на изследване.

 

Поради високото си качество, ефективност и чистота, етеричните масла Elixa Aromatica намират широко приложение в клиники и старчески домове, родилни отделения, училища и образователни институции (ароматерапия е ефективен метод за повишаване на концентрацията, укрепване на паметта и подобряване на усвояването на учебния материал, запрофилактика на респираторно - вирусни инфекции).

 

За VIVASAN Elixan Aromatica произвежда повече от 40 етерични масла и 2 базови масла, както и продукти на базата на етерични масла.

Когато е нужно качество за вашият продукт,

най-добре е то да се казва GELPELL !

 

Швейцарско качество + швейцарска прецизност!

 

Повече от 15 години името GELPELL означава висококачествени капсули, както и обработка на формула и опаковане на хранителни добавки и хранителни вещества. Нашата средна компания, управлявана от собственик, е базирана в швейцарския град Gähwil, южно от езерото Констанс. От тук ние доставяме партньори по целия свят бързо и надеждно.

Експертиза с традиция

Корените на GELPELL датират 150 години назад в семейната история на настоящия собственик: още през 19 век нейните предци се открояват като пионери в областта на хранителните добавки. Известният лекар д-р мед. Ото Грайтер, прадядо на Кристина Едвинсон, превръща своя опит и страст към здравето в компания през 1916 г. и основава Salus Haus в Мюнхен.

Следващите поколения също бяха отдадени на благосъстоянието на хората и се фокусираха върху висококачествените хранителни продукти: така бащата на Кристина Едвинсон основа Swiss Caps, предшественикът на един от най-големите договорни производители на лекарства и хранителни добавки в Европа.

GELPELL – експертен опит в капсулите от Швейцария

Историята на GELPELL започва с основаването му през 2005 г. и първото му търговско производство в Gähwil в швейцарския кантон Санкт Гален през 2007 г. През 2012 г. Томас Едвинсон признава потенциала на компанията и става – първоначално на непълно работно време – управляващ директор. През 2015 г. Томас и Кристина Едвинсон решават да поемат изцяло GELPELL AG като собственици и управляващи директори.

Новите собственици инвестираха стабилно в бъдещето на своята компания. От 2015 г. GELPELL непрекъснато разширява капацитета си и разработва нови продукти – и е вторият по големина производител на меки капсули в Швейцария. От 2015 г. GELPELL предлага също твърди капсули и – като вътрешна разработка – GELPELL® мъниста.

Днес тази средна компания произвежда различни лекарствени форми и продукти на девет производствени линии. Успоредно с разширяването на капацитета си, GELPELL непрекъснато разширява своя отдел за развитие и всички свои структури. Благодарение на творческите идеи и кратки пътища, GELPELL може да се изправи срещу европейската конкуренция.

GMP Compliance: Primary and secondary packaging of medicinal products 

Import and processing. Organic                                                                        

ISO: 22000                                                                                                       

GMP for food supplements                                                                              

ISO: 13485                                                                                                       

HALAL Competence & certificate                                                                  

Dr. Dunner

 

Dr. Dünner  е известен швейцарски производител на твърди и течни хранителни добавки и фитолекарства на базата на органични растителни материали. Разположена в живописния кантон Швиц, днес компанията изнася своите продукти в повече от 20 страни по света.

 Dr. Dünner  има най-голям оборот в Швейцария, Германия и Канада, където се прилагат най-строгите закони по отношение на хранителните добавки. Продуктите с марката Dr. Dünner са особено екологични и с високо качество. 

За VIVASAN Dr. Dünner произвежда натурални мултивитаминни напитки и хранителни добавки на растителна основа.

Oswald ​​има традиции. Oswald ​​е иновативен. Компанията, основана през 1951 г. от Мейнрад Освалд, непрекъснато развива своята гама и я адаптира към актуалните хранителни тенденции, без да забравя корените си. Важна част от тези корени е страстта към най-добрите суровини. В съчетание с уменията на нашите служители, внимателната обработка в Щайнхаузен и нашите най-високи стандарти за качество, нови, прекрасни творения за местната кухня са създадени в продължение на 70 години. И те ясно се открояват от наличните стандартни продукти по отношение на мирис и вкус. Oswald ​​има вкус на домашно приготвен, Осуалд ​​има вкус на домашен.

Накратко: Oswald ​​означава швейцарското изкуство на готвене. Защото само с Oswald можете да предизвикате типичния швейцарски вкус във вашите ястия. С почти 300 различни продукта, Oswald предлага голямо разнообразие от кулинарни изкушения. От смеси от подправки до бульони и сосове до десерти и кафе, ценителите ще открият всичко, което могат да пожелаят в Oswald. И Oswald ​​държи пръста си на пулса, защото в нашето производствено предприятие в Щайнхаузен ние непрекъснато проучваме и бърникаме с нови, фини продукти, с които искаме да ви доставяме още по-голямо удоволствие при готвене и хранене.

Но Oswald ​​винаги е разчитал на личността. Дори нашият основател знаеше, че личният съвет е това, което прави малката, но фина разлика. Ето защо над 150 страстни ценители като клиентски съветници на Oswald в цяла Швейцария споделят своите специализирани знания с нашите клиенти и ги подкрепят не само с информация за продуктите, но и със съвети и трикове и идеи за оригинални рецепти. Това също е част от качеството на Oswald.

И ние стоим зад това качество, защото нашето качество задължава. Следователно, ако нашите клиенти не са доволни, те имат право да върнат всички наши продукти в рамките на 14 дни.

Очакваме с нетърпение да ви приветстваме в света на снизхождението на Oswald.

COSVAL CORPORATE

A FAMILY COMPANY WITH A HALF-CENTURY OF HERITAGE

COSVAL КОРПОРАЦИЯ

СЕМЕЙНА ФИРМА С ПОЛУВЕКОВНО НАСЛЕДСТВО

 

Cosval е най-голямата италианска компания, произвеждаща естествени нежни бои за коса и шампоани на базата на златно просо, уникални кремове, гелове и балсами, както и революционна козметика против стареене. Централата на COSVAL GROUP е разположена в областа Ломбардия, в град Арезе, близо до границата със Швейцария.

 

COSVAL GROUP е иновативна компания, лидер на пазара в Италия, Швейцария, Австрия и Германия.

 

Всички продукти на COSVAL GROUP се произвеждат в Швейцария на собствено производство, а в Италия се извършват само опаковане и последващи продажби.

 

За VIVASAN, Cosval произвежда продукти под марките Cosval и Migliorin - продукти за грижа за косата и Locherber - подмладяваща и декоративна козметика.

vivasan

Нашите производители

За всички които се грижат за здравето си и поддържат естествената си красота.️ Фирма VIVASAN е изключителен представител на швейцарски заводи в България.
Cosval
Dr. Dünner
Elixan Aromatica
GelPell
Swifiss
Oswald