Как да изберем шампоан против косопад

Как да изберем шампоан против косопад
By юли 21, 2022 0 Comment

Как да изберем шампоан против косопад

Стрес, смяна на сезоните, мръсен въздух, хормонален дисбаланс, възраст, прием  на лекарства…Има толкова много причини, които могат да доведат до косопад. Разбира се първата реакция е да идем до аптеката и да купим шампоан против косопад или да потърсим ампули против косопад, но дали те решават проблема.

За да има за косопад лечение е необходим комплексен подход – от избор на правилния шампоан против косопад, през включване на ампули против косопад, до намиране на евентуални за косопад причини.

Ако сте изправени пред проблем с косопада и губите много коса всеки ден, обмислете факта, дали това може да се дължи на използването на грешен шампоан против! Избирането на правилния шампоан против косопад е много важно за контрола на падането на косата. Как да го направим?

Съвети за избор на правилния шампоан против косопад.

1. Вашите кичури обичат природата

Вие обичате природата, косата ви също обича природата. Тя мрази да бъде третирана с химикали, сложени в шампоаните, които често използвате. Следователно, ако искате да направите интелигентен избор за косата си и да се справите ефективно с косопада, изберете шампоан против косопад с естествени активни съставки. Migliorin е шампоан против косопад. разработен на основата на натурални билкови екстракти. Измива, подхранва и защитава косата.

2. Определете вашия тип коса

Изберете шампоан за косопад, който е създаден за вашия тип коса - суха, мазна коса или комбинирана. В противен случай, без значение колко шампоани против косопад опитате, те никога няма да работят правилно. Все едно да поискате колата ви да работи с вода вместо с бензин. Как може да се почисти мазната коса с шампоан за суха коса?

3.Точно ниво на рН за правилния шампоан

В идеалния случай вашият шампоан за косопад трябва да има pH близко до 6,5, защото това е оптималното pH на скалпа. Той няма да позволи на скалпа и косата ви да изсъхнат и ще запази влагата, необходима за така търсеното за косопад лечение.

4. Да се ​​пени или не

Имайте предвид, че количеството пяна не определя дали шампоанът против косопад действа или не. Всъщност, колкото по-малко пяна, толкова по-добре, защото това означава, че молекулите на шампоана захващат повече замърсявания.

5. Боядисаната коса иска специално внимание

Ако третирате косата с боя, пяна, гел, различни помади, последствията са суха, чуплива, безжизнена коса. Затова помислете и за маска против косопад, както и ампули против косопад. 

6. За сърбящ, мазен и люспест скалп използвайте шампоан против косопад и срещу пърхот

Симптомите на пърхота са лесни за забелязване: бели, мазни на вид люспи от мъртва кожа, падащи по раменете, и вероятно сърбящ, люспест скалп. Ако това е комбинирано с косопад, потърсете щадящ шампоан за косопад, който да не дразни скалпа на главата. Най-добре е да заложите на шампоан против косопад, който е на базата на етерични масла и са включите ампули против косопад. 

Меглиорин Шампоан e специално създаден за борба с косопада, базиран на меки pH-балансирани почистващи компоненти с колаген, пантенол, екстракт от златно просо, копринени протеини, кератин, витамини B5 и H, както и натурални билкови екстракти (лайка, бял равнец, цветове на липа, пасифлора, безсмъртниче, жълт кантарион) и минерали (цинк, желязо, магнезий и мед). Toвa e шампоан против косопад формула с pH 5,5, той старателно и нежно почиства косата, без да уврежда косъма и неговите клетки, отговорни за растежа. Оптималната комбинация от протеини, минерали и натурални екстракти от билки насърчава дълбокото проникване във влакната на косъма, засилва капилярното кръвообращение в корена му и чудесно за косопад лечение. Благодарение на наличието на екстракт от златно просо в състава, косата ще стане забележимо по-здрава и блестяща. Подходящ за всеки тип коса.

Leave a comment